/ en / sv / no / dk /

neXus Online Services

neXus Online Services

– Beställningsportal för personaliserade produkter

För er som återkommande beställer personaliserade produkter erbjuder vi tillgång till vår webbaserade beställningsportal neXus Online Services. Där kan ni dygnet runt beställa till exempel FotoID-kort, lojalitetskort, passerkort, nyckelbrickor, tillbehör m.m. Kunder loggar in med sitt personliga användarnamn och lösenord på www.nexusonlineservices.se. Där kan ni lägga beställningar, se tidigare ordrar samt administrera och se status på kort och beställningar.

Varför neXus Online Services?

Enkelt, snabbt, säkert

- Beställ när det passar dig.
- Få produkterna inom några dagar.
- Ha full kontroll på era beställningar.

Hur gör jag en beställning på neXus Online Services?

Första steget är att välja en identitetsbärare, det kan till exempel vara ett kort eller en nyckelbricka. Därefter väljs teknologi och kodning, då bestämmer ni om kortet ska ha magnetremsa, någon beröringsfri teknik, kontaktchip eller kanske alltihop. Ni ska också välja hur layouten på kortet eller nyckelbrickan ska se ut och om korten ska vara personliga med namn och foto. Behöver ert företag flera valbara layouter? Vi på neXus hjälper givetvis gärna till med att välja så att ni får en produkt som passar era förutsättningar. Till sist bestämmer ni vilka personer som ska ha möjlighet att beställa och hur produkterna ska levereras.

Beställningsportalen

Via ett enkelt webbgränssnitt registrerar ni er beställning och kompletterar eventuellt med personbild, antingen via uppladdning av bild eller via köp av fotokod. (Läs mer om fotokod här.) När registreringen är gjord kan ni förhandsgranska och komplettera med tillbehör innan ni skickar beställningen.

Administrationsverktyget

I administrationsverktyget är det lätt att följa en beställning. Ni får här en tydlig redovisning av statusen på er beställning, till exempel när ett kort är producerat, distribuerat och hur lång giltighetstid kortet har. Ni kan också spärra utfärdade kort och göra repetitionsbeställningar på tidigare kort.

Godkännandeportal

Vill ni att ett större antal användare ska ha tillgång till att kunna beställa produkter, men fortfarande behålla kontrollen? Med godkännandeportalen kan ni låta personer ute i organisationen få möjlighet att beställa. Men för att inte säkerheten ska bli lidande måste varje beställning godkännas av en utvald person, till exempel avdelningschef, säkerhetschef eller personalansvarig innan den skickas till neXus för produktion.

Kontakta din neXus-säljare för mer information!