/ en / sv / no / dk /

Tjänster

neXus tillhandahåller inte bara komplett service, support och utbildning för alla våra produkter. Vi har även en egen ateljé där vi kan hjälpa dig att anpassa produkterna vi erbjuder efter just dina önskemål. Kort, nyckelbrickor, öppnarknappar eller nyckelband, allt kan du få med till exempel företagets logga.

Vi erbjuder också tjänster som gör det enklare för dig att administrera de olika identiteterna som är knutna till passersystem och liknande. Vi har hjälpt ett flertal kunder att integrera olika system till samma plattform, vilket har underlättat deras hantering av användarna och deras olika identiteter kopplade till multifunktionskort. Istället för att ha fyra eller fem olika kort med olika funktioner och användningsområden kan vi se till att ett och samma kort används till allt, vare sig det är passage, identifiering eller lån av böcker på biblioteket.

Hittills har vi framgångsrikt hjälpt universitet, sjukhus och företag med detta. Har vi inte lösningen som passar just er idag så har vi den i morgon. Hör av er så ska vi göra allt vi kan för att hjälpa er.