/ en / sv / no / dk /

FotoID-system

– Kompletta FotoID-system för stora och små

FotoID-systemVi levererar kompletta system för lokal produktion av FotoID-kort. Med systemet producerar du på ett enkelt sätt ett multifunktionskort på mindre än en minut. Skrivarna med ReTransfer teknologi är speciellt lämpliga för att skriva på beröringsfria kort. Systemet kan även levereras med integrerad Mifarekodning.

Ett FotoID-system består av upp till fyra komponenter:

  • Printprogramvaran CardExchange, bland annat för att kunna designa korten och kommunicera med skrivaren och kameran
  • Digital- eller webbkamera, för att fota personen, styrs smidigt genom CardExchange
  • Plastkortskrivare, för att på ett enkelt sätt kunna skriva ut FotoID-korten
  • Blixtpaket, ger absolut bästa bildkvalitet och därmed ett proffsigare FotoID-kort

Ett  FotoID-system kan se ut så här:

  • Plastkortskrivare: Prima 4, lamineringsmodul
  • Skrivarprogramvara: CardExchange Premium
  • Kamerautrustning: Systemkamera från Canon, stativ, blixtpaket

Om ni inte vill hantera tillverkningen med hjälp av ett FotoID-system, så är ett smidigt sätt att istället välja att beställa era FotoID-kort direkt ifrån oss. Det gör ni smidigt via neXus Online Services.

Programvaran CardExchange – för FotoID-kort

CardExchange är ett mycket lätthanterligt program där du hela tiden kan se hur ditt färdiga FotoID-kort kommer att se ut.

Du skriver in personuppgifterna och väljer vilken layout du ska använda. Spara och skriv sedan ut säkra och pålitliga FotoID-kort. CardExchange är snabbt och enkelt att använda, fullt av smarta finesser utan krav på några betungande investeringar – använd den utrustning som redan finns!

CardExchange ställer inga speciella krav på den kringutrustning som används. Alla skrivare, kodare, scanners och kameror kan användas. Det betyder att inga särskilda investeringar krävs för att komma igång.

När ett kort skrivs ut eller visas på bildskärmen, placeras kortets data enligt den valda layouten. Med det inbyggda designprogrammet kan kortens utseende redigeras. Placera texter, logotyper, grafik och bilder efter önskemål och behov – bara fantasin sätter gränser, även formatet kan varieras.

Med CardExchange kan du genom att hämta valfri information ur databaser skapa mer än bara kort. I kombination med en lämplig layout är det lätt att exempelvis skriva ut en förteckning över de som arbetar på en viss avdelning eller vilka som blivit tilldelade en viss korttyp. Ditt FotoID-system kan enkelt kopplas ihop med företagets personaldatabas, på så sätt har du redan alla personuppgifter och man behöver bara söka upp personen i databasen och fotografera, för att sedan printa ett färdigt FotoID-kort.

Kameror

I ett FotoID-system ingår antingen en Canon systemkamera alternativt en webbkamera. Se prislistan för prisinfo om båda produkterna.
Till digitalkameran ingår även ett stativ för att kunna ta så bra porträttbilder som möjligt och adapter för strömförsörjning.

Blixtpaket

neXus blixtpaket ger er en komplett fotoblixtutrustning för att kunna ta professionella foton utan skuggor och andra störande ljuseffekter. Blixtpaketet gör det lätt att få till rätt ljus i bilderna.

Paketet innehåller två kompletta blixtaggregat med softboxar samt kraftiga golvstativ till dessa. Blixtaggregaten styrs trådlöst genom medföljande Skyport eller genom Eye-cell som känner av förblixtarna på er befintliga kamera. Utrustningen kan även användas tillsammans med enklare kameror som till exempel iPhone.

Blixtaggregaten har mängder med inställningsmöjligheter men är förinställda så att de passar de flesta miljöer direkt ur kartongen. Paketet levereras även med bärväskor för transport.

Vill du få hjälp med uppsättning eller en kort instruktion över hur anläggningen utnyttjas maximalt, kontakta oss, vi hjälper gärna till!

Filter:
  Namn
Card Exchange Entry
Card Exchange Entry
CardExchange Premium
CardExchange Premium
CardExchange Ultimate
CardExchange Ultimate
Kamerapaket 1
Kamerapaket 1
Kamerapaket 2
Kamerapaket 2
Komplett blixtljuspaket
Komplett blixtljuspaket